Loes

Over Loes

Leuk om kennis met je te maken! Ik ben Loes. Ik werk voor het Centrum Jeugd en Gezin in dertien Twentse gemeenten. Je kunt bij mij terecht voor informatie en advies over opvoeden en opgroeien. Met deze informatie kun je zelf weer verder.

Op deze website vind je 24 uur per dag allerlei tips die je kunt gebruiken bij de opvoeding van je kind(eren). Naast tips vind je ook columns, agendapunten, interessante links en folders.  Staat de informatie die jij zoekt er niet bij? Neem dan contact op via het telefoonnummer of het contactformulier op deze website. Liever een persoonlijk gesprek? Bezoek dan vrijblijvend één van de Loes-inlooppunten.

Medewerkers
Loes werkt samen met deskundigen op het gebied van opvoeden. Deze zogeheten Loes-medewerkers beantwoorden je telefonische of digitale vragen en zijn aanwezig in de Loes-inlooppunten. Ze volgen een speciale opleiding: Triple P

Samenwerking binnen het CJG
Iedere gemeente telt een CJG: een centraal punt waar ouders/verzorgers terecht kunnen voor informatie en advies over opgroeien en opvoeden. Binnen het CJG werken organisaties en instanties samen die hulp bieden aan ouders/verzorgers op het gebied van opvoeden en opgroeien. Een belangrijke partner is de Jeugdgezondheidszorg (JGZ) van de GGD Twente. Vanuit de consultatiebureaus en het onderwijs volgt de JGZ de ontwikkeling van alle kinderen in de leeftijd van 0-19 jaar en ondersteunt hierbij de ouders/verzorgers. Veel informatie op deze site is dan ook afkomstig vanuit de expertise van de JGZ.