De school

De Pathmosschool is een openbare school met een prettige sfeer waar kinderen zich veilig en geborgen voelen, waardoor ze optimaal kunnen presteren.

De Pathmosschool staat voor goed en uitdagend onderwijs. Wij doen veel aan zelfstandig werken en samenwerkend leren. We houden rekening met verschillen en maken veel gebruik van computers. Kortom een school waar leren en plezier samen gaan... een school vol nieuwe kansen!

Wilt u meer weten, dan bent u van harte welkom. U kunt dan zelf oordelen of de Pathmosschool een fijne, prettige en goede school voor uw kind is.

Wij leiden u graag rond, zodat u zelf kunt zien hoe wij werken in de klas en dat uw kind bij ons op zijn plaats is.

Informatie en inschrijven

Wilt u graag een gesprek?  U kunt contact opnemen met de school voor een vrijblijvend gesprek en een rondleiding.